Follow Email me
 • by helene spilling
 • 09:19 | 20.09.2017
 • jakten på den perfekte leiligheten

 • Hei alle sammen!

  Som jeg har nevnt tidligere har flere av leilighetene jeg har sett på blitt tatt, og jeg har blitt like knust hver gang. Jeg fant den perfekte leiligheten forrige uke, firmaet som hadde leiligheten sendt meg utkast av kontrakten og skulle sende meg kontonummer som jeg skulle betale til på mandagen som var. På mandag fikk jeg null melding om kontonummer. På tirsdag var det også helt stille helt til jeg selv sendte melding og spurte etter kontonummeret. Svaret jeg fikk var

  "Hello, sorry, but the owner has chosen other person, who wanted to rent this apartment. Sorry about that, but he informed me just today."

  Hello liksom?! Er det lov engang??? Jeg skal være helt ærlig å si at jeg lot noen tårer trille.. Egentlig ganske mange, fordi jeg var så utrolig skuffet og ikke minst sint. Jeg hadde allerede begynt å flytte inn i hodet mitt.. Sett for meg hvordan jeg skulle dekorere og bo der.. Fant fram bussruter.. Og så gikk det i dass. Nå er jeg i Litauen, skulle egentlig ha signert kontrakt i dag og deretter flyttet rett inn. Synes det er helt på trynet, men det er dessverre ingenting jeg kan få gjort med det.

  Moren til Dominykas har allerede ringt en agent som skal være på utkikk for meg, og senere i dag kl 16.15 skal jeg og Domas se på en leilighet i nærheten av dansestudioet. Akkurat nå er det vansklig å ville ha en annen leilighet i og med at jeg var så innstillt på å få den andre leiligheten. I mitt hodet bodde jeg egentlig allerede der. Nå skal jeg starte med blanke ark atter en gang.

  Bildene over er av leiligheten jeg skal se på i dag! B-)

  1 comment

  Victoria Larsen

  20.09.2017 kl.13:17

  Så fin den ser ut! Håper på det beste for deg :-)

  Write a new comment

  Order now!
  hits