Follow Email me
 • by helene spilling
 • hits
 • 14:22 | 01.02.2018
 • Ut på tur

 • Hallo alle sammen!

  Da sitter jeg og Dominykas på flyet. Om to timer lander vi i Norge! På lørdag morgen reiser vi videre til Stavanger for å delta i vår første Norgesserie - vår første Norske ranking konkurranse. Jeg er veldig spent. Det her er første gang vi viser oss fram på norskt gulv. Vi har hatt en veldig bra oppkjøring til konkurransen og føler oss så klare som vi kan bli.

  Dagen i går var ganske lang. Jeg dro tidlig til frisøren som jeg også var hos på mandag. Hun dama hadde tatt i en toner som skal gjøre håret mitt litt kaldere. Det ble kaldt, det skal jeg virkelig si. Håret mitt var ganske så grått.. Litt sånn kommunegrått liksom, som alle nordmenn prøver å unngå 😅 Håret mitt virket nesten litt mørkere enn det var da jeg gikk ditt på mandag. Rart. Jeg dro tilbake i går for at hun skulle få fikset litt på fargen. Nå er det lysere, med et lite hint av «ginger». Jaja, alt kler den smukke? Litt senere på dagen dro vi til Kaunas for å være med på en gruppetrening og finale/staminatrening med Edita. Edita er en dame med bein i nesa. Hun sier det som det er. Veldig morsomt å få være med på treningen, omringet av flere gode par og en veldig bra atmosfære. Både jeg og Domas var ganske slitne etter en lang dag.

  Vi har heldigvis litt tid til å nyte Norge og mitt kjære hjem (+ fire firbente små)😻😍 Jeg håper det blir en deilig middag med familien og kjæresten i dag, og imorgen tar vi turen innom dansestudioet for å ta en siste økt. Dominykas har ikke trent i «mitt» dansestudio før, så denne gangen skal jeg føle meg ordentlig hjemme mens han er på ukjent territoriet - haha.

  1 comment

  Victoria Larsen

  01.02.2018 kl.16:12

  Åh, så herlig!! God torsdag :-)

  Write a new comment

  Order now!